2018 03 01

Hej!

Nu har vi 3-6 lediga kontorsplatser i vårt vindskontor i den gamla skofabriken i Hornstull!

På plats i lokalerna sedan tidigare finns vi – Arkitektstudio Witte, landskapsarkitekterna Urbio och Add Green, planarkitekterna Warm in the Winter, stadsbyggnadsarkitekterna Studio Vinterhav och tillgänglighetsexpert Karla Arkitekter – tillsammans är vi c:a 35 medarbetare. Vi tar hjälp av varandras expertis inom respektive område och samarbetar ofta med varann i både anbud och projekt.

På kontoret har vi också gemensamma aktiviteter som lunchträning i Tantos utegym på onsdagar, lunchföredrag av föreläsare som brinner för sitt ämne varannan månad och en aw när andan faller på. Vi åker också gärna på gemensamma studieresor och platsbesök.

Kontorsplatserna kostar 4.400 kr/mån och inkluderar reception, fika, mötesrum, tillgång till printer mm.
Vi hyr extra gärna ut till någon/några som ytterligare breddar vår gemensamma kompetens, såsom arkitekter, byggnadsingenjörer och liknande.

För mer information kontakta Eva på eva.nyberg@arkitektstudiowitte.se

Välkommen att höra av dig/er!

MER NYHETER

Copyright © 2017 All Rights Reserved.