Jobba med oss på Arkitektstudio Witte!

Vill du byta jobb? Vi vill utöka vårt team till hösten och söker projekteringsvana arkitekter och byggnadsingenjörer.

Arkitektstudio Witte har en hög ambitionsnivå för god arkitektur och vi når dit genom ett prestigelöst arbetssätt kombinerat med en lyhörd och inkluderande arbetsmiljö. I team med stor närvaro och positiv stämning hjälps vi åt att lyfta både projekten och varandra.

Vi värdesätter långvariga relationer och arbetar tätt tillsammans med en handfull fastighetsutvecklare med en bred spridning på uppdrag inom flerbostadshus, skola och utveckling av kulturhistoriska byggnader.
Våra lokaler i Hornstull delar vi med en handfull andra kreativa företag som Urbio, Warm in the Winter mfl, som vi har stort utbyte av, både socialt och i våra projekt. Tillsammans är vi ca 35 medarbetare på en inbjudande och dynamisk arbetsplats.

Välkommen med din ansökan till info@arkitektstudiowitte.se före den 8 juni!